Organizátoři akce

Pavel Gondek

běžec OCR z reklamní agentury VYTISKNUTI.CZ, která vyrobí vše od grafiky, medailí, triček, hrníčků, výšivek až po polepy a složitější věci, tvůrce grafiky, medailí a hrníčků pro KoronaRun a závody VitaSport ligy

info@vytisknuti.cz

Veronika Vágnerová

běžkyně a pořadatelka běžeckých závodů VitaSport ligy, majitelka e-shopu VITASPORT.CZ

usteckymaraton@seznam.cz

Propozice závodu

Registruj se dole na stránce a uhraď charitativní příspěvek v libovolné výši do 9.5.2020 přímo na transparentní účet Jáchyma Fischera 2501608179/2010, do poznámky pro příjemce uveď "KoronaRun", jméno a příjmení běžce a klub/město. Registrace není potvrzována e-mailem, je možno si ji ověřit později na startovní listině dole. Pokud jen přispíváš a neběžíš, registraci neprováděj a platbu zašli pouze s poznámkou "KoronaRun". Přispívat můžete samozřejmě kdykoli později, nejen v průběhu této akce. Do poznámky pro příjemce uveď "KoronaRun". K 12.5.2020 vybráno úžasných 35.899,32 Kč! Samozřejmě byly odečteny všechny ostatní platby mimo tuto akci. Děkujeme všem.

✅ Zaběhni si 5km v období 21.3.2020 do 9.5.2020 kolikrát chceš a vyber ten nejrychlejší běh. Zašli nám do 9.5.2020 odkaz na běh e-mailem spolu s údaji z registrace na usteckymaraton@seznam.cz. Spoléháme na Fair play, a to že poběžíš skutečně 5km a že počet nastoupaných metrů bude rovno nebo vyšší, než naklesaných.

✅ Po splnění podmínek si můžeš stáhnout rámeček s virtuální medailí na profilový obrázek na facebooku ZDE.

✅ Pokud chceš fyzickou medaili nebo hrníček (pouze 1 vybrané na 1 běžce), jako odpověď na zaslaný odkaz s během ti bude zaslán odkaz, kde si medaili nebo hrníček objednáš za cenu 99 Kč. Hrníček lze objednat pouze do 30.4.2020, medaili do 10.5.2020. Cena zahrnuje i dopravu do vybrané Zásilkovny. Pokud si medaili nebo hrníček vyzvedneš nebo budeš objednávat více kusů pro více účastníků (v tomto případě je nutné v objednávce uvést soupis účastníků), ušetříš za dopravné.

✅ Pro omezený počet registrovaných běžců bude závod "naživo" v sobotu 9.5.2020 v 11hodin se startem v Ústí nad Labem u TJ Svádov-Olšinky. Tento závod formálně ukončí celou akci. Poběžíme od startů závodů VitaSport ligy na obrátku 2,5km (obrátka bude vyznačena křídou na zemi) a zpět, každý si závod měří sám. Tito běžci se předem přihlásí e-mailem na usteckymaraton@seznam.cz alespoň den předem do 12hodin, abychom případně nepřekročili povolený počet účastníků. V případě více účastníků než 10 bude více startů po 1 hodině. Vyčkej na odpověď, kde bude uvedena přesná hodina startu.

✅ V průběhu akce se bude dole na stránce průběžně zveřejňovat výsledková listina s výší příspěvku každého běžce. Aktualizace probíhá ručně cca 2x týdně a je časově náročná, tak prosím neurgujte zařazení na startovku, čas běhu ani finanční příspěvek. Vyhodnotíme první 3 muže a ženy, kteří od nás obdrží věcnou cenu.

Níže k nahlédnutí startovní listina s příspěvky a výsledky (aktualizace 12.5.2020 9:50)

Registrace na KoronaRun

Charitativní příspěvek v libovolné výši uhraď do 9.5.2020 přímo na transparentní účet Jáchyma Fischera 2501608179/2010, do poznámky pro příjemce uveď "KoronaRun", jméno a příjmení běžce a klub/město. Registrace není potvrzována e-mailem, je možno si ji ověřit později na startovní listině nahoře. Pokud jen přispíváš a neběžíš, registraci neprováděj a platbu zašli pouze s poznámkou "KoronaRun". Děkujeme všem!